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Thursday 6 June 2013

Fainá casera a la provenzal - Farinata Provençal


If you are looking for the English recipe, please, scroll down a little.

Versión en español

Ingredientes:


250 grs harina de garbanzo

750 cm3 agua fría
2 cdas aceite de oliva
2 cdas provenzal (ajo y perejíl)
sal y pimienta a gusto

Paso a paso: 


1. Mezclar el harina con el agua evitando que se formen grumos

2. Agregar provenzal, sal y pimienta y dejar reposar 1 hora.
3. Colocar el aceite en una asadera y calentar 10 minutos en horno precalentado a 180ºC, aproximadamente.
4. Volcar la preparación de harina de garbanzos en la asadera y hornear hasta que esté dorada y tenga consistencia firme.
5. A disfrutar!










English version


Ingredients:


250 grs chickpea flour

750 cm3 cold water
2 tsp olive oil
2 tsp dried Provençal spice (garlic and parsley)
salt and pepper to taste

Method: 


1. Mix the flour and water avoiding splodges.

2. Add Provençal spice, salt and pepper and let it rest for an hour.
3. Put the oil on a roasting pan and heat it up for 10 minutes in a preheated oven (around 180ºC).
4. Pour the mix on the roasting pan and bake until brown gold and solid.
5. Enjoy!

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