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Tuesday 14 May 2013

Milanesas de calabaza a la napolitana - Breaded pumpkin steak in the Neapolitan style


If you are looking for the English recipe, please, scroll down a little.

Versión en español

Ingredientes


1.5 kg zapallo anco

350 g pan rallado
100 g avena
3 huevos
leche
ajo en polvo
pimienta
sal
queso 
un chorrito de aceite de oliva
orégano

salsa:

1 lata de tomate
sal
condimento para pizza
aceite de oliva


Paso a paso

1. Cortar el zapallo en rodajas de aproximadamente 1cm de ancho.

2. Cocinar en agua hirviendo por unos 2 o tres minutos, retirar del agua y dejar enfriar.
3. Pelar las rodajas.
4. Batir los huevos con un chorrito de leche, ajo en polvo, sal y pimienta, a gusto. 
5. Mezclar el pan rallado con el avena.
6. Pasar cada rodaja de zapallo por huevo, luego por pan y repetir.
7. Aceitar una fuente para horno y colocar las milanesas.
8. Para la salsa: licuar los tomates con un chorrito de aceite de oliva y sal. Agregar condimento para pizza.
9. Llevar a horno medio por 10 minutos, dar vuelta y colocar abundante salsa y queso. Espolvorear con orégano y dejar durante otros 10 minutos.
10. A disfrutar!




English version

Ingredients


1.5 kg pumpkin

350 g bread crumbs
100 g oats
3 eggs
milk
garlic powder
pepper
salt
cheese 
one drop olive oil
oregano

sauce:

1 tomatoe can
salt
pizza spices
olive oil

Method


1. Cut the pumpkin into 1cm slices.

2. Boil the slices for 2 or 3 minutes, drain and let them cool.
3. Peel the slices.
4. Stir the eggs with a drop of milk, garlic powder, salt and pepper. 
5. Mix the bread crumbs with the oats.
6. Put each slice into the egg mix, the into the bread crumbs and repeat.
7. Oil a baking tin and put the breaded pumpkin steaks on it.
8. For the sause: blend the tomatoes with a drop of olive oil and salt. Add pizza spices.
9. Bake the bread pumpkin steaks in preheated oven for about 10 minutes, turn them round and put sauce and chesse on top of each pumpkin slice. Sprinkle with oregano and bake for about 10 more minutes.
10. Enjoy!


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