If you are looking for the English recipe, please, scroll down a little.
Ingredientes:
2 berenjenas grandes
2 cebollas grandes
1 ají morrón rojo
100 grs castañas de cajú
100 grs pasas rubias
1 ajo
un chorrito de aceite de oliva
sal y pimienta a gusto
Paso a paso:
1. Cortar las berenjenas, la cebolla y el ají en cubos.
2. En una asadera, poner un poco de aceite de oliva, colocar las verduras en cubos, los ajos pelados y salpimentar a gusto.
3. Llevar a horno precalentado a 200º C, aproximadamente, durante media hora o hasta que los vegetales estén dorados.
Durante la cocción, mover los vegetales para que se cocinen parejos.
4. Retirar del horno y reservar hasta que estén a temperatura ambiente.
5. Agregar las pasas y castañas y mezclar.
6. A disfrutar!
English version:
I introduce you mi version of a traditional Armenian roasted eggplant salad.
Ingredients:
2 big eggplants
2 big onions
1 red pepper
100 grs cashew nut
100 grs golden raisins
1 garlic
an olive oil drop
Method:
1. Cut the eggplants, onion and the pepper into dice.
2. In a roasting pan, pour an olive oil drop, put the vegetables cut into dice, the peeled garlic and season at ease.
3. Roast the vegetables in a preheated oven at 200º C, for about half an hour or until golden brown.
Meanwhile, mix the vegetables so they all get roasted.
4. Take the veggies out the oven and save until they are at room temperature.
6. Enjoy!
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